Auto Rijopleiding B

Haal bij ons je rijbewijs door onze eigen ontwikkelde en effectieve lesmethode

Starten met rijlessen

Wil je voor het eerst starten met het nemen van rijlessen? Bij Berry Hof Rijopleidingen ben je daarvoor aan het goede adres!
We hebben namelijk een eigen effectieve lesmethode ontwikkeld die rekening houdt met jouw wensen, karakter, achtergrond, en jouw leersnelheid.

Hierdoor wordt jouw rijopleidingen korter, goedkoper en je kans van slagen vergroot!

Voordat je begint met jouw rijopleiding vragen we je eerst een gratis oriëntatieles te doen. Deze geheel vrijblijvende rijtest is belangrijk voor jou. Zo kunnen we jou een eerlijk advies geven over de opleiding en een inschatting maken over de manier die bij jou past!

Wil je je aanmelden voor een rijopleiding? Meld je dan hieronder aan voor een oriëntatieles.

De rijles

Bij Berry Hof Rijopleidingen kun je autorijlessen volgen in verschillende vormen. Je kan in een korte periode van bijvoorbeeld 2 weken je rijopleiding volgen, maar ook een rijopleiding verspreid over een langere tijd is een optie. Je neemt dan bijvoorbeeld 1 of 2 losse rijlessen per week.
 

Wanneer je prijzen van rijscholen met elkaar vergelijkt let er dan op of het bedrag voor 60 minuten rijles of voor bijvoorbeeld 50 minuten rijles geldt. Er zijn namelijk veel rijscholen die je proberen te verleiden met een lage rijlesprijs maar dan rijd je dus maar 50 minuten per rijles. Het tarief voor losse rijlessen is bij ons € 61,00 per 60 minuten. Reken je dit om in bijvoorbeeld 50 minuten dan zou dit een lesprijs zijn van € 50,85 !!! Voor alle duidelijkheid: Bij ons rijd je een volledig uur dus 60 minuten per autorijles!

De oriƫntatieles

Iedereen die voor het eerst rijles wil nemen, start bij ons met een oriëntatieles. deze les geeft je de gelegenheid om kennis te maken met onze rijschool en jouw (eventueel) toekomstige rijinstructeur. Na de test kun je zelf kiezen of je jouw rijopleiding bij ons wilt gaan volgen of niet.
De oriëntatieles duurt 1 uur en bestaat uit een kennismakingsgesprek, een ogentest, een oriëntatierit met persoonlijke begeleiding en eindbespreking.

Naar aanleiding van de test maken we voor jou een rijlesplan: een uitgekiend persoonlijk plan waarmee jij jouw rijbewijs snel en op een ontspannen, prettige wijze zult verkrijgen.

Als je graag een oriëntatieles wil doen, kun je hieronder het aanvraagformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Voor diegenen die een rijopleiding gedeeltelijk of volledig bij een andere rijschool hebben gevolgd, adviseren wij om dit vooraf even aan te geven.

Je kunt je via dit aanmeldformulier aanmelden voor een vrijblijvende en gratis oriëntatieles.

Tarieven autorijles B

Oriëntatieles   € 30.00
Rijles 60 minuten     € 61.00
     
Voordeelbundel 5   € 300.00
Voordeelbundel 10   € 590.00

Voordeelpakketten
 
Voordeel opleiding 1 oriëntatieles
20 rijlessen
1 praktijk examen
€ 1490.00
Voordeel opleiding 2 oriëntatieles
25 rijlessen
1 praktijk examen
€ 1765.00
Voordeel opleiding 3 oriëntatieles
30 rijlessen
1 praktijk examen
€ 2030.00
 
CBR examens   € 240.00
CBR individuele th.examen   € 90.00
CBR tussentijdse toets   € 240.00

Aanvraagformulier oriëntatieles

* = verplichte velden